(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
Bolalar jarohatlanishi dunyo miqyosida jiddiy muammo bo‘lib, u bolalar o‘limi va nogironligining asosiy sabablaridan biridir. Mazkur ilmiy maqolada maktab yoshidagi bolalar orasidagi turmushdagi jarohatlanishlar Xorazm viloyati misolida o’rganilib baholangan va shu asosidagi ma’lumotlar keltirilgan.