(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
Papillyar karsinomalarning juda ko‘plab turlari bir biriga nisbatan teksturasining xar xil darajadagi shoxlanishi, struktur birliklarini turli tumanligi morfologik tekshirishlarda juda turli tuman bahs munozaralarni vujudga keltirib, davolash taktikasini keskin o‘zgarishiga olib kelishi mumkin. Aynan ushbu tadqiqotimizda qalqonsimon bezning papillyar turlarini gistomorfologik turlari haqida batafsil maxlumotlarni son va sifatiy ko‘rsatkichlarini keltirib o‘tilgan.