(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси ва унинг маъмурий ҳудудларида тениаринхоз касаллигининг тарқалганлигининг ретроспектив эпидемиологик таҳлили, ёшлар ва катталар орасида, шаҳар ва қишлоқ аҳолиси орасида касалликнинг учраш даражаси таҳлил қилинган.