(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
Trombotik mikroangiopatiyalar (TMA) homiladorlikning og‘ir asorati bo‘lib, uning asosida homila holatining buzilishiga olib keluvchi yo‘ldosh yetishmovchiligi yotadi. Dopplerometrik tekshiruv «ona-yo‘ldosh-homila» tizimidagi gemodinamikani noinvaziv baholashning asosiy usuli hisoblanadi.