(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
13 yoshdan 16 yoshgacha bo‘lgan 28 ta bolalarda (16 ta qiz bola va 12 ta o’g’il bola) tekshiruv o‘tkazildi va kompleks davolashda Tantum Verde preparati qo‘llanildi. Kompleks davolash chora-tadbirlari qo‘llanilganda parodont to‘qimasidagi yallig‘lanish belgilari qisqa muddatda bartaraf etishga imkon beradi va erishilgan natijalarni barqarorlashtiradi, davolashning barcha davrlarida qaytalanishini oldini oladi.