(untitled) (SOUTH ARAL SEA MEDICAL JOURNAL, 2025)
Ушбу услубий тавсия каламушларнинг буйрак усти безларида морфофунксионал ўзгаришларни тавсифлайди. Аниқланган ахборот материали ва тадқиқот натижалари этил спирти ва энергетик ичимликларнинг инсон организмига таъсирини ўрганиш имконини беради. Илмий ишларни бажаришда буйрак усти безининг ривожланиш динамикаси ва морфофунксионал ўзгаришлари ҳисобга олинади.